Аир Кулер - Аиркул

МОДЕЛ: JH165

АИР КУЛЕР

МОДЕЛ: JH165

Со помош на Аир Кулерите, може да добиете освежување на отворениот простор и намалување на температурата.
Еден Аир Кулер на отворен простор од 60 m², овозможува разлика на температура од 10°C.

Доколку надвор температурата е 35°C, со Аир Кулерот ќе се намали на 25°C.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

Покрива надворешна површина: 20-35 м2
Потрошувачка на струја: 160 w
Потрошувачка на вода: 3-5 л
Димензии: ШxДxВ 715x470x1280 cm
Тежина: 22 кг
Проток на воздух: 4500 м3/ч
Резервоар за вода: 40 л
Бучавост: 61 db

Ние го носиме кај вас

Можност за изнајмување

Ако не сте задоволни

Ви ги враќаме парите

Помош и подршка

За вашата пореба