АИР КУЛЕР - Аиркул

МОДЕЛ: JH22AP-HHB

АИР КУЛЕР

МОДЕЛ: JH22AP-HHB

Со помош на Аир Кулерите, може да добиете освежување на отворениот простор и намалување на температурата.

Еден Аир Кулер на отворен простор од 60 m², овозможува разлика на температура од 10°C.

Доколку надвор температурата е 35°C, со Аир Кулерот ќе се намали на 25°C.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

Боја: Црна/Бела
Покрива надворешна површина: 150-180 м2
Потрошувачка на струја: 750 w
Потрошувачка на вода: 20 л
Димензии: 1160x680x1590 cm
Тежина: 63 кг
Проток на воздух: 22000 м3/ч
Резервоар за вода: 120 л
Бучавост: 60 db

Ние го носиме кај вас

Можност за изнајмување

Ако не сте задоволни

Ви ги враќаме парите

Помош и подршка

За вашата пореба