АИР КУЛЕР - Аиркул

МОДЕЛ: JH801

АИР КУЛЕР

МОДЕЛ: JH801

Со помош на Аир Кулерите, може да добиете освежување на отворениот простор и намалување на температурата.

Еден Аир Кулер на отворен простор од 60 m², овозможува разлика на температура од 10°C.

Доколку надвор температурата е 35°C, со Аир Кулерот ќе се намали на 25°C.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

Покрива надворешна површина: 50-70 м2
Потрошувачка на струја: 380 w
Потрошувачка на вода: 8-10 л
Димензии: ШxДxВ 800x480x1380 cm
Тежина: 31 кг
Проток на воздух: 8000 м3/ч
Резервоар за вода: 57 л
Бучавост: 57 db

Ние го носиме кај вас

Можност за изнајмување

Ако не сте задоволни

Ви ги враќаме парите

Помош и подршка

За вашата пореба