АИР КУЛЕР - Аиркул

МОДЕЛ: JH175

АИР КУЛЕР

МОДЕЛ: JH175

Со помош на Аир Кулерите, може да добиете освежување на отворениот простор и намалување на температурата.

Еден Аир Кулер на отворен простор од 60 m², овозможува разлика на температура од 10°C.

Доколку надвор температурата е 35°C, со Аир Кулерот ќе се намали на 25°C.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

Покрива надворешна површина: 40-50 м2
Потрошувачка на струја: 160 w
Потрошувачка на вода: 6-8 л
Димензии: 515x350x1550 cm
Тежина: 25 кг
Проток на воздух: 7500 м3/ч
Резервоар за вода: 30 л
Бучавост: 55 db

Ние го носиме кај вас

Можност за изнајмување

Ако не сте задоволни

Ви ги враќаме парите

Помош и подршка

За вашата пореба