АИР КУЛЕР - Аиркул

МОДЕЛ: JH157

АИР КУЛЕР

Модел: JH157

Со помош на Аир Кулерите, може да добиете освежување на отворениот простор и намалување на температурата.

Еден Аир Кулер на отворен простор од 60 m², овозможува разлика на температура од 10°C.

Доколку надвор температурата е 35°C, со Аир Кулерот ќе се намали на 25°C.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

Покрива надворешна површина: 25-30 м2
Потрошувачка на струја: 180 w
Потрошувачка на вода: 3-5 л
Димензии: 550x408x1665 cm
Тежина: 28 кг
Проток на воздух: 3500 м3/ч
Резервоар за вода: 45 л.
Бучавост: 62db

Ние го носиме кај вас

Можност за изнајмување

Ако не сте задоволни

Ви ги враќаме парите

Помош и подршка

За вашата пореба