Сплит систем - Hisense

Можност да одберете модел и да го купите веднаш.

Уредите за климатизација имаат три главни делови: компресор, кондензатор и на крај, испарувач. Исто така, не можеме да не ги спомнеме вентилаторот и хемискиот разладувач. Во сплит-системот за климатизација, единствениот дел што е поврзан со внатрешноста на вашата куќа е испарувачот. Клима уредот директно ја намалува влажноста во вашиот дом. Ова создава помалку влажен дом, спречувајќи проблеми како што се појава на мувла и арахнидии од прашината.


Понатаму, клима уредот, исто така може да ја намали можноста од напади на астма. Се прашувате како? Таа тоа го прави со намалување на количината на мувла, полен, обвивка од хифи и слични алергени кои можат да ги влошат симптомите на астма. Специјалните карактеристики на климатизерите како што се Hisense Hi-nano плазмата и четири во едно филтрите можат ефикасно да ги стерилизираат бактериите, да ги елиминираат поленот, микробите и мирисите. Не само тоа, тие може да додадат пријатна арома по ваш избор, внесувајќи чувство на дополнителна удобност и радост во секојдневните моменти.

Одберете модел, купете веднаш!

Се што ви е потребно за климатизација и вентилација.