Аир Кулери

МОДЕЛ: JH157

Покрива надворешна површина: 25-30 м2

Потрошувачка на струја: 180 w
Потрошувачка на вода: 3-5 л
Димензии: 550x408x1665 cm
Тежина: 28 кг
Проток на воздух: 3500 м3/ч
Резервоар за вода: 45 л.
Бучавост: 62db


МОДЕЛ: JH165

Покрива надворешна површина: 20-35 м2
Потрошувачка на струја: 160 w
Потрошувачка на вода: 3-5 л
Димензии: ШxДxВ 715x470x1280 cm
Тежина: 22 кг
Проток на воздух: 4500 м3/ч
Резервоар за вода: 40 л
Бучавост: 61 db


МОДЕЛ: JH175

Покрива надворешна површина: 40-50 м2
Потрошувачка на струја: 160 w
Потрошувачка на вода: 6-8 л
Димензии: ШxДxВ 515x350x1550 cm
Тежина: 25 кг
Проток на воздух: 7500 м3/ч
Резервоар за вода: 30 л
Бучавост: 55 db


МОДЕЛ: JH801

Покрива надворешна површина: 50-70 м2
Потрошувачка на струја: 380 w
Потрошувачка на вода: 8-10 л
Димензии: ШxДxВ 800x480x1380 cm
Тежина: 31 кг
Проток на воздух: 8000 м3/ч
Резервоар за вода: 57 л
Бучавост: 57 db


МОДЕЛ: JH22AP-HHB

Покрива надворешна површина: 150-180 м2
Потрошувачка на струја: 750 w
Потрошувачка на вода: 20 л
Димензии: ШxДxВ 1160x680x1590 cm
Тежина: 63 кг
Проток на воздух: 22000 м3/ч
Резервоар за вода: 120 л
Бучавост: 60 db

Одберете модел, купете веднаш!

Се што ви е потребно за климатизација и вентилација.