Контакт со AIRCOOL

Ви стоиме на располагање, за било какви прашања или конкретни информации. Директно преку нашата контакт форма, емаил или на телефон. Ви благодариме!

Инфо

Адреса: Коста Новаковиќ Бр.17 - Влез 2

Телефон: 02 323 5225 ; 078 700 100

Е-маил: info@aircool.com.mk

Работно време

Понеделник - Петок / 08:00 - 16:00